Stubbfräsning Grästorp

Urbans Trädfällning – stubbfräsning Grästorp

Säkra och effektiva arbeten

Varmt välkommen till Urbans Trädfällning, jag är en certifierad arborist som är specialiserad inom både trädfällning och stubbfräsning samt bortforsling. Bland annat kan jag vara behjälplig med stubbfräsning i Grästorp. Vill du avlägsna en eller flera stubbar från din tomt så är jag ett tryggt och prisvärt alternativ! Med rätt utrustning och mångårig erfarenhet ser jag till att du får en effektiv process och ett resultat som uppfyller dina förväntningar.

Om mig

När du anlitar Urbans Trädfällning får du en arborist som har en lång erfarenhet och stor yrkeskompetens inom branschen, jag är välmedveten om riskerna och vikten av att arbeta med stor säkerhet. Som arborist innehar jag försäkring, motorsågskörkort (a+b+c) och arbetar alltid med professionell klätterutrustning!  

Jag arbetar primärt i Västra Götaland!

Stubbfräsning Grästorp

Små & stora uppdrag

För mig är inget arbete för litet eller för stort! Jag anpassar alltid mina åtgärder utifrån trädets position, skick och storlek.

Alltid nöjda kunder

Att du som kund ska bli nöjd är för mig en självklarhet, jag lägger stor fokus på service och leverera en process präglad av kvalitet. 

Stubbfräsning Grästorp

Vad jag erbjuder för tjänster

Jag kan som certifierad arborist erbjuda mina kunder trädfällning, stubbfräsning och bortforsling. Trädvård kräver alltid noggrannhet vid såväl planering som utförande, dels för att kunna garantera säkerhet men även för att kunna genomföra ett effektivt arbete.

Trädfällning och beskärning

När det kommer till trädfällning kan jag bidra med min expertis och hjälpa er med traditionell markfällning eller mer avancerade metoder som sektionsfällning. Markfällning innebär kort och gott att man fäller hela trädet direkt. Det kan tyckas som en enkel process, men här gäller att göra en genomgående riskanalys och beräkning så att trädet faller utan att skador uppstår.

Har du istället ett träd som står i närheten av en byggnad, väg eller elledning så kan en sektionsfällning vara den säkraste metoden. Då klättrar jag upp i trädet och fäller det i mindre sektioner. På så sätt riskerar inte trädet att skada någon egendom.

Jag kan även hjälpa er med beskärning om ni inte vill ta bort hela trädet.

Stubbfräsning och bortforsling

När ett träd har fällts finns stubben kvar och den vill man givetvis avlägsna från tomten. Genom att ta bort stubben får du en fin där trädet stod och du undviker att myror bygger bo i stubbarna. Till min hjälp har jag en fräsningsmaskin som snabbt och säkert avlägsnar de flesta stubbarna. I det fall där det krävs mer än en fräsningsmaskin, så använder jag en grävmaskin.

Efter trädfällningar och stubbfräsningar finns det mycket träavfall kvar på trädgården. Jag har maskinerna och utrustningen för att ta bort allt avfall från din trädgård!

RUT-Avdrag

När du anlitar mig för trädgårdsarbeten har du enligt skatteverket rätt att nyttja RUT-avdraget.

Kontakta mig

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta mig på följande sätt:

Urbans Trädfällning

073-022 58 97

urban.martinsson71@gmail.com

Stubbfräsning Grästorp

Urbans Trädfällning hjälper dig i Grästorp med allt ifrån stubbfräsning till avancerad trädfällning. Jag är en certifierad arborist som innehar försäkring och motorsågskörkort. Här får du ett arbete präglat av kvalitet och säkerhet.

Stubbfräsning Grästorp